Haber

Millet İttifakı Yozgat Milletvekili Adaylarının Ziyaretinde Bulunan Genç Seçmenler: “Bunlar Artık Gitmeli, Desteğim Sizlerle”

SEYFİ ÇELİKKAYA

Millet İttifakı UYGUN Partisi’nden Yozgat milletvekili adayları Lütfullah Kayalar, CHP’den Ali Keven ve DEVA Partisi’nden İsmail Yılmaz, Yozgat’ta seçim çalışmalarını sürdürüyor. Babasıyla birlikte çalışan genç esnaf Yiğit Erciyas, Yozgat’ın Sefaatli ilçesinde esnafı ziyaret eden adaylara “Artık gitmeleri gerekiyor, sizi destekliyorum” dedi.

İYİ Parti Yozgat Milletvekili adayları Şefaat ilçesindeki esnafları ziyaret etti. İlçede babasıyla birlikte çalışan genç esnaf Yiğit Erciyas, milletvekili adaylarının da seçim nedeniyle kendilerini ziyaret ettiğini hatırlatarak, siyasetlerini beğenmediğini söyledi.

“MİLLETE ÇADIR SATTILAR MİLLET ÖLMEYE DONDU”

Yiğit Erciyas şunları söyledi:

“ARTIK BİTMELİ, DESTEĞİMİZ SİZLERLE”

Milletvekili adayı Kayalar, “Tek sebepleri bu… Burada da var, Sorgun’da var, Saraykent’te de bu, Türkiye’de de bu. Başka bir şey söylenmiyor. Kapatmak istiyorlar. bazı şeyler kadar. Ve Hüda “Par var. Hüda-Par da bunlardan biri, AKP’nin İstanbul 3. ilçe adayı. Aday olması çok güzel’ dedi. Genç seçmen, ‘Onları geçtik, artık gitmeleri gerekiyor, sizi destekliyorum’ dedi.

Kaynak: ANKA / Yerel

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Vip elit Bağcılar escort Bayan numaraları
Başa dön tuşu