Haber

4 Mayıs Süper Loto Sonuçları ve Kazanan Numaralar: 4 Mayıs Süper Loto Sonuç Sorgulama Sayfası

Milli Piyango’nun düzenlediği Muhteşem Loto çekilişi gündem oldu. Haftanın ikinci oyunu olan ve 4 Mayıs Perşembe günü yapılan kura çekimi bu akşam büyük ilgi gördü. Saat 21:30’da noter ve Milli Piyango yetkilileri eşliğinde canlı olarak gerçekleştirilen Süper Loto çekilişinin tüm detayları araştırılıyor. Süper Loto çekilişinin detaylarını sizler için düzenledik. Peki 4 Mayıs Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 4 Mayıs Süper Loto’da kazandıran numaralar neler oldu? İşte 4 Mayıs Muhteşem Loto sonuçları sorgulama sayfası…

4 Mayıs Büyük Loto Sonuçları Açıklandı mı?

Haftanın üç günü Salı, Perşembe ve Pazar akşamları Milli Piyango yetkilileri ve noter huzurunda gerçekleştirilen Yüce Loto çekilişi saat 21:30’da canlı olarak kameraya alındı. 6 kişinin büyük ikramiyeyi kazanma şansı yakaladığı Süper Loto oyununun sonuçları Milli Piyango’nun resmi internet sitesinde paylaşıldı. 4 Mayıs Süper Loto çekiliş sonuçları için haberimizin ekranından inceleyebilirsiniz.

4 Mayıs Süper Loto Sonuçları Açıklandı!

4 Mayıs Süper Loto’da kazandıran numaralar; 9, 30, 46, 47, 51, 57 oldu. 6 kazananın çıkmadığı çekilişte 17.983.625,73 TL ikramiye bir sonraki çekilişe devredildi.

4 MAYIS BÜYÜK ÇİFT SONUÇ SORGU SAYFASI

kizilirmak-haber.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Vip elit Bağcılar escort Bayan numaraları
Başa dön tuşu